ŽITNÉ TĚSTOVINY SE SEITANEM NA ZELENINĚ A JARNÍM SALÁTEM
Suroviny: bio žitné těstoviny, pórek, česnek, strouhaná mrkev, sterilovaná loupaná rajčata, seitan, koření na maso, sezamový olej, shoyu omáčka, ledový salát, ředkvičky, jarní cibulka, mrkev, olivový olej, citrónová šťáva, sypké koření wurzel, konopné semínko, bílá ředkev, tuřín,
Zeleninu drobně nakrájíme a orestujeme na sezamovém oleji. Po chvilce přidáme mořskou sůl, koření na maso, špetku shoyu omáčky a nakrájený seitan speciál. Mezitím si uvaříme ve slané vodě se lžičkou oleje žitná vřetena. Jarní salát připravíme z ledového salátu, čerstvých ředkviček, jarní cibulky a plátků mrkve - vše nakrájíme, zakapeme citrónovou šťávou a olivovým olejem, posypeme konopným semínkem a sypkým wurzel kořením. Nakonec zeleninu promícháme. Na talíři dozdobíme čerstvou bílou ředkví a tuřínem.