ZAPEČENÉ TĚSTOVINY SE ŠPENÁTEM, PICLES, ZELENINA, KLÍČKY
Suroviny: celozrnné těstoviny, krájený mražený špenát, česnek, uzené tofu, cibule, mořská sůl, mletý muškátový květ, domácí vejce, krémk z Hokkaidó, picles – pekingské zelí, červená kapie, mořská sůl, salát z červeného zelí, klíčky z čočky zelené a z munga, vařená mrkev
Uvaříme celozrnné těstoviny a necháme je zchladnout. špenát necháme rozmrazit ve větší míse, přidáme k němu rozetřený česnek a mletý muškátový květ, mírně osolíme a promícháme s uvařenými těstovinami. Směs vložíme do zapékací misky, zalijeme rozšlehaným domácím vajíčkem naředěným trochou hokkaidó polívky, posypeme jemně krájenou cibulkou a necháme 15 minut v troubě zapéct. Na talíři dozdobíme klíčky z munga a zelené čočky, vařenou mrkví v páře, salátem z červeného zelí, picles z pekingského zelí a červené kápie.