ZAPEČENÁ NÁDIVKA S MRKVOVÝM SALÁTEM
Suroviny: celozrnné rohlíky, mořská sůl, uzené tofu, mražený hrášek, cibule, pažitka, domácí vejce, mletý muškátový oříšek, eidam sýr, rýžové mléko, čerstvé umletý pepř, sezamové semínko, tvrdý sýr, mrkev, citrónová šťáva, agáve sirup, olivový olej, tatarská omáčka
Na kostky nakrájené celozrnné rohlíky namočíme do rýžového mléka se špetkou soli a muškátového oříšku. Zároveń s nimi promícháme nakrájenou cibulku, uzené tofu na kostky a mražený hrášek. Směs vložíme na plech, který jsme předem vytřeli rostlinným olejem a vysypali celozrnným sezamem. Zalijeme rozšlehaným domácím vejcem a nahoru položíme plátky sýru a necháme zapéct v troubě. Podáváme s mrkvovým salátem – nastrouhanou mrkev zakapeme citrónovou šťávou a promícháme s olivovým olejem a lžičkou agáve sirupu.