SYTÁ FAZOLOVÁ POLÉVKA S KADLÍKEM
Suroviny: velké bílé fazole, cibule, mrkev, petržel, celer, zeleninový wurzel bujón, lahůdkové droždí, loupaná rajčata v plechovce, gulášové koření, sezamový olej, trochu mouky z červené čočky, majoránka, sušená zelená petrželová nať, Kadlík, mořská sůl, gran cucina smetana, černý sezam, lžička umeocta a soyu omáčky
Velké bílé fazole namočíme přes noc do vody. Ráno vodu slijeme a dáme vařit. Slijeme i další dvě vody krátce poté, co začala vařit. Fazole vaříme ve skutečnosti do měkka až ve čtvrté vodě. Po cca 10 minutách přidáme mořskou sůl a koření a necháme dovařit do měkka. V jiném hrnci orestujeme cibuli a kořenovou zeleninu spolu s Kadlíkem na sezamovém oleji. Poté podlijeme trochou vody a necháme dovařit. Nakonec vmícháme loupaná rajčata z konzervy a spolu s fazolemi necháme projít varem spolu s trochou jíšky z mouky z červené čočky. Na talíři dochutíme rostlinnou smetanou a černým sezamem.