RÝŽOVO-POHANKOVÉ KNEDLÍČKY, ČOČKOVÝ KARBANÁEK, VAŘENÁ ZELENINA, KLÍČKY
Suroviny: čočkové karbanátky – zelená čočka, kroupy, česnek, cibule, majoránka, rýžový olej, strouhanka z celozrnného rohlíku, vařená zelenina na listu pekingského zelí, mungo klíčky, kukuřice, tatarská omáčka, knedlíčky z krup – vařené kroupy, pohanková mouka, mořská sůl, zelená petrželka, ghí máslo
Z uvařené zelené čočky, ječných krup, mořské soli, majoránky česneku a cibule vytvoříme karbanátky, které obalujeme ve strouhance z celozrnného rohlíku a krátce smažíme na rýžovém oleji. Uvařené kroupy lehce rozmixujeme, přidáme pohankovou mouku, špetku mořské soli a sušenou petrželku a vytvoříme husté těsto. Tvarujeme malé kulaté knedlíčky, které necháme zavařit ve vroucí osolené vodě. Jakmile vyplavou na povrch, vybereme je z vody. Teplé je lehce omastíme ghí máslem. Na talíři zdobíme knedlíčky a karbanátky mungo klíčky, přidáme vařenou zeleninu na listu pekingského zelí, na másle krátce orestovanou mraženou kukuřici s ghí máslem a tatarskou omáčkou.