RIZOTO S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU
Suroviny: jasmínová rýže, jáhly, mořská sůl, cibule, mražená kukuřice, mražený hrášek, čerstvá hlíva, dýňové semeno, grilovací koření, ředkev, salát z červené řepy, pohankový dresink (pohanka, lahůdkové droždí, sterilovaný okurek, umeocet, cibule a česnek)
Do hrnce vložíme dva díly oprané jasmínové rýže, na ni vložíme díl jáhel, osolíme špetkou mořské soli a zalijeme vodou. Uvaříme do měkka. V jiném hrnci si podusíme cibuli, hlívu, dýňové semínko, mraženou kukuřici a mražený hrášek spolu na rýžovém oleji s mořskou solí a grilovacím kořením. Do této směsi nakonec vložíme uvařenou rýži s jáhlemi. Na talíři ozdobíme čerstvou ředkví, salátem z červené řepy a pohankovým dresinkem (pohanka, lahůdkové droždí, sterilovaný okurek, umeocet, cibule a česnek).