Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dáváte si předsevzetí?

12. 1. 2024

Dáváte si předsevzetí

 

Možná patříte k těm, kteří mají velké ambice, sny, přání, vize, ty největší jaké vaše vědomá mysl je schopna vymyslet a uvidět a uděláte pro jejich naplnění potřebné, ale výsledek se nedostaví. A pak na základě zkušeností dospějete k všeobecnému názoru, že vám daná věc není souzena, protože vnější okolnosti a osud  nám brání cílů dosáhnout. A někde uvnitř uvěříme, že nepatříme k vyvoleným, že jsme obětí osudu. Nemusí tomu však takto být....

 

Dnešní neurověda ví, že vědomá mysl má pod kontrolou pouze 5% z celkového času i podílu toho co děláme. Těch až 95% našich aktivit a rozhodnutí čerpají svou sílu  z naší podvědomé mysli, která funguje na základě našich předchozích zkušeností a naučených cestiček. Ne vždy nám naučené programy a přesvědčení slouží, ukazuje se, že ve  velkém množství jsou pro nás omezujících a oslabujících.

 

image-proxy.jpgKaždý kopec, každá hora, každý strom, každý ledovec, každý dům   je krásným monumentem vyčnívajícím nad zemský povrch - třeba jako naše vědomá mysl, ale oporu jim poskytují našemu zraku neviditelné základy a kořeny. 

 

Obdobně je to s naší myslí, těch našich 5% které máme pod kontrolou ovlivňuje síla našich návyků a přesvědčení ukryta v podvědomí.

 

Máte chuť poznat a změnit svá limitující přesvědčení?

Software naší mysli lze přepsat,

můžeme tak poznat a využívat svůj plný potenciál!