JARNÍ BRAMBORY, SMAŽENÝ DOMÁCÍ SÝR, HLÁVKOVÝ SALÁT S CELEREM
Suroviny: Nové brambory, kmín, tatarská omáčka, domácí tvrdý sýr, kukuřičná strouhanka, domácí vejce, celozrnná špaldová mouka, mořká sůl, hlávkový salát, zálivka z umeoctu, balsamico krému, agáve sirupu, osmahlé kostky celeru (vegetariánský špek), rýžový olej, olivový olej
Do vroucí osolené vody s kmínem dáme vařit nové dobře umyté brambory. Plátky domácího tvrdého sýru obalíme v trojobalu – celozrnná špaldová mouka, domácí rozšlehané vejce, kukuřičná strouhanka. Sýr osmažíme. Připravíme zálivku na salát. Lístky letního salátu natrháme na menší kousky, prolijeme zálivkou, ochutíme olivovým olejem a posypeme vegetariánským špekem.