Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

JAHELNÉ ŠIŠKY S BORŮVKOVÝM PŘELIVEM

 

Suroviny: jahelný knedlík, mražené borůvky, agáve sirup, agar agar prášek, tvaroh, natural tofu, lněný olej, ghee máslo, , datlový sirup, mletý perník

 

Pšeničný knedlík nakrájíme na cca1 cm plátky a poté na 1cm nudličky. Ty necháme prohřát na ghee másle. Mražené borůvky zalijeme trochou vody a necháme krátce projít varem spolu se lžičkou rozmíchaného agar agar prášku a trochou agáve sirupu. V mixeru ušleháme tvaroh, natural tofu, 2 lžíce ghee másla, 2 lžíce lněného oleje a agáve sirup.  Na talíři vše dozdobíme datlovým sirupem a posypeme strouhaným perníkem. 

 

kukuricne-sisky-s-boruvkovym-prelivem.jpg