Grilovaná zelenina se seitanem
a tarnoňou
a domácí tatarskou omáčkou
Suroviny: cibule, pórek, mrkev, česnek, hokkaidó, rajčata, seitan speciál, mořská sůl, rostlinný olej, grilovací koření, kurkuma, tarhoňa, lžička hořčice, sterilovaná okurka, rostlinný olej, mandlový krém, cibulka, pažitka, citrón
Na plech nakrájíme zeleninu, přidáme sůl, koření, rostĺinný olej a seitan a dáme grilovat do trouby. Mezitím orestujeme tarhoňu, zalijeme vodou a necháme pod pokličkou dojít.
Příprava tatarské omaáčky: do mixéru vložíme kyseloou okurku, rostlinný olej, šťávu z poloviny citrónu, špetku soli, malou cibulku a mandlový krém a krátce mixujeme. Vše na talíři zdobíme květy lichořeřišnice.