Jdi na obsah Jdi na menu
 

BRAMBORY VE SLUPCE S OMÁČKOU Z MIX ZELENINY

 

Suroviny: brambory, ghí, sojová tatarská omáčka, pórek, mrkev, hokkaidó, tofu se zeleninou, kuzu, mořská sůl, kurkuma, garam masala

Brambory uvaříme v páře, oloupáme a teplé promícháme s chí máslem, aby se rozpustilo. Zeleninu očistíme a omyjeme, nakrájíme na drobno, orestujeme na rýžovém oleji, přidáme koření  lehce rozdusíme. Po chvilce přidáme tofu se zeleninou nakrájené na kostky a ještě chvíli dusíme. Nakonec větší kousky ve směsi rozmačkáme nahrubo vidličkou a servírujeme. Na talíři jídlo dozdobíme sojovou tatarskou omáčkou a černým sezamem.

 

brambory-s-omackou-z-hokkaida-a-tatarskou-30.2.2017.jpg