Jdi na obsah Jdi na menu
 

31. 3. 2025

Příčiny všech nemocí začínají

ve střevě...Hippokrates

 

by-ferment1.pngBe Healthy  (BH) je fermentovaný produkt rostlinného původu, nasycený živou laktózou a bifidobakteriemi a obohacený o nové kmeny sporebiotik.

Vyrábí v Litvě za použití starých japonských fermentačních tradičních metod a moderních vědeckých technologií, využívajících léčivé rostliny, zeleninu, nové generace v přírodě vyskytující se spór Bacillus a směs dobrých kmenů jiných bakterií.

     S úspěchem se vyváží do kromě  Pobaltí   / Litva Lotyšsko,Estonsko /  do Skandinávie , Anglie , Polska ,Německa, na Slovensko a do naší republiky. 

 

BH je nealkoholický, nepasterizovaný, koncentrovaný, veganský.

BH má kyselou, přirozenou vůní a chuť,

je vhodný pro dospělé i děti pro zlepšení jejich zdraví. 

 

Živé a fermentované baktérie rostlinného produktu BH jsou zdrojem zdraví, koncentrátem živých mikroorganismů a enzymů příznivých pro trávení, funkci střev a imunitní systém. 

 

Jeden gram tohoto koncentrátu obsahuje až 28 mld. živých bakterií Lacto a Bifido, ale také vitamíny, minerály a různé další užitečné mikroelementy z rostlin a zeleniny.

 

Dobré bakterie v BH  jsou živé 

-  množí se a působí ihned jakmile vstoupí do vašeho těla

- jsou biologicky aktivní, a proto mají pozitivní vliv na střevní mikroflóru, ničí škodlivé mikroby 

- stimulují a pročišťují střevo, regulují trávicí systém, stimulují střevní peristaltiku, chrání střevo před infekcemi 

- posilují imunitní systém, odstraňují toxiny, posilují ochranu těla před nachlazením, alergiemi, opary, virusy, řídí metabolismus celého těla

- pomáhají při hubnutí nebo stabilizaci hmotnosti, snižují cukr, produkují aminokyseliny a dobré mastné kyseliny, pomáhají vstřebávat vápník a další minerály, podílí se na syntéze vitaminů a dalších biologicky aktivních látek prospěšných organismu po léčbě antibiotiky

 

Stres, napětí, nedostatek odpočinku, podvýživa, alkohol, antibiotika, potraviny s konzervačními látkami narušují rovnováhu střevního mikrobiomu a dominují v něm hnilobné bakterie a plísně.

 - Pro takové střevo je BE Healthy – nejvhodnější.

 

Možno rozmíchat v nápojích, přidávat do jídel, salátů nebo konzumovat přímo.