Příčiny všech nemocí začínají
ve střevě...Hippokrates
Be Healthy (BH) je fermentovaný produkt rostlinného původu, nasycený živou laktózou a bifidobakteriemi a obohacený o nové kmeny sporebiotik.
Vyrábí v Litvě za použití starých japonských fermentačních tradičních metod a moderních vědeckých technologií, využívajících léčivé rostliny, zeleninu, nové generace v přírodě vyskytující se spór Bacillus a směs dobrých kmenů jiných bakterií.
S úspěchem se vyváží do kromě Pobaltí / Litva Lotyšsko,Estonsko / do Skandinávie , Anglie , Polska ,Německa, na Slovensko a do naší republiky.
BH je nealkoholický, nepasterizovaný, koncentrovaný, veganský.
BH má kyselou, přirozenou vůní a chuť,
je vhodný pro dospělé i děti pro zlepšení jejich zdraví.
Živé a fermentované baktérie rostlinného produktu BH jsou zdrojem zdraví, koncentrátem živých mikroorganismů a enzymů příznivých pro trávení, funkci střev a imunitní systém.
Jeden gram tohoto koncentrátu obsahuje až 28 mld. živých bakterií Lacto a Bifido, ale také vitamíny, minerály a různé další užitečné mikroelementy z rostlin a zeleniny.
Dobré bakterie v BH jsou živé
- množí se a působí ihned jakmile vstoupí do vašeho těla
- jsou biologicky aktivní, a proto mají pozitivní vliv na střevní mikroflóru, ničí škodlivé mikroby
- stimulují a pročišťují střevo, regulují trávicí systém, stimulují střevní peristaltiku, chrání střevo před infekcemi
- posilují imunitní systém, odstraňují toxiny, posilují ochranu těla před nachlazením, alergiemi, opary, virusy, řídí metabolismus celého těla
- pomáhají při hubnutí nebo stabilizaci hmotnosti, snižují cukr, produkují aminokyseliny a dobré mastné kyseliny, pomáhají vstřebávat vápník a další minerály, podílí se na syntéze vitaminů a dalších biologicky aktivních látek prospěšných organismu po léčbě antibiotiky
Stres, napětí, nedostatek odpočinku, podvýživa, alkohol, antibiotika, potraviny s konzervačními látkami narušují rovnováhu střevního mikrobiomu a dominují v něm hnilobné bakterie a plísně.
- Pro takové střevo je BE Healthy – nejvhodnější.
Možno rozmíchat v nápojích, přidávat do jídel, salátů nebo konzumovat přímo.